Kyllingefrikadeller med soltørrede tomat

Sundere Appelsin-chokoladekage uden mel

Jeg eeeelsker appelsiner og derfor blev jeg nød til at lave denne appelsin-kage med mørk chokolade! Appelsinen træder meget frem i kagen og kagen er en smule kompakt. Den ville gå godt sammen med en klat vaniljeis til dessert, men den er også uden noget til.

Opskriften:
2 hele æg

2 æggehvider

1 spsk SukrinGold eller andet der giver sødme

1tsk vaniljepulver

Skal fra en hel økologisk appelsin

50g 70% mørk chokolade med appelsin

Kokosfibermel eller anden meltype til rette kosistens

Topping:

30g 70% mørk chokolade

1 appelsin

1 håndfuld mandler

Fremgangsmåde:
Æg, æggehvider, sukrin og vaniljepulver piskes og der hældes kokosfibermel i, indtil massen er ensartet (brugte ca 1dl). Den mørke chokolade (50g) hakkes groft og blandes i massen sammen med den revet appelsinskal.

Kagen bages i 30min ved 200grader varmluft i en lille springform (18cm).
Når kagen kommer ud af ovnen lægges chokolade (30g) på toppen til det smelter, hvor det derefter kan smøres ud. Top til sidst med appelsinbåde hvor skrællen er fjernet samt hakket mandler.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingefrikadeller med soltørrede tomat