Grahamsboller - de nemmeste

Kyllingefrikadeller med soltørrede tomat

/ Indlægget er sponsoreret

Nu er det snart jul, hvilket ofte byder på en masse julefrokoster. Herhjemme fik vi den anden dag frikadeller og de bliver altid lavet på kyllingefars. Jeg elsker kyllingefrikadeller, og det dén smag, vi bedst kan lide. Det gode ved frikadeller er, at der ikke er nogen begrænsning for, hvad man kan putte i dem. Jeg har f.eks. kommet soltørret tomater i disse – fetaost ville også være lækkert!

Da alle julefrokosterne er lige om hjørnet, hvor frikadeller ofte er på menuen, kunne det være sjovt at skifte denne ud, med de traditionelle. Hvis du vil tage den hurtige løsning laver Danpo allerede færdige glutenfrie kyllingefrikadeller, som er direkte klar til stegning.

{Kyllingefrikadeller med soltørret tomat, 16 stk.}

450g kyllingefars (danpo)
1 æg
2 spsk havregryn (evt. glutenfrie)
30 g soltørrede tomater
salt + peber
For at gøre dem lidt ekstra udfordrende, kunne man putte lidt salattern i også.


Hak de soltørret tomater fint og smid i en skål sammen med æg, fars, havregryn og krydderier. Bland det hele godt sammen og lav små frikadeller – steg på en varm pande. Jeg steger i kokosolie og krydrede dem godt i tangkrydderi.

Steg dem, til de er gyldne.

Jeg servede med en frisk grønkålssalat og hokkaido græskar, bagt i ovnen. Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grahamsboller - de nemmeste