Saltmandler bagt i ovnen - nemmeste opskrift

42raw

Først vil jeg lige sige mums filibaba! Jeg var på 42Raw idag, for at smage deres nye pizzaer. De var så lækre og velsmagende, også er de vegansk samt gluten- og laktosefrie.

Dog var jeg næsten ikke i tvivl om, at pizzaerne var lækre – 42Raw er et af mine yndlingsspisested, når det gælder plantebaseret mad. De har så mange spændende og varieret spise, hvilket jeg synes er så dejligt. Jeg kunne sagtens spise der hver dag!

Pizzaen fås i to varianter: én med lækker, grillet aubergine, og én med velsmagende svampe og squash. Fælles for begge pizzaer er, at de er lavet på en økologisk, glutenfri bund, toppet med tomatsauce og smagen af smeltet vegansk ost. YUUUM!

Jeg vil varmt anbefale dig at prøve de nye pizzaer og generel deres menu (burgeren er også SÅ god), hvis du har lyst til sund comfort food. Selv min kæreste sagde da vi kom hjem “Jeg lagde slet ikke mærke til, at der manglede kød” 😉

Har du nogle yndlings spisesteder, som du vil dele? Så skriv dem gerne nede i kommentarfeltet 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saltmandler bagt i ovnen - nemmeste opskrift