Fyldte søde kartofler med bønner og tomatsalsa

Nemme glutenfrie chokoladeboller

Chokoladeboller uden mel? Den anden dag lavede jeg disse små nemme glutenfrie chokoladeboller. En gang imellem plejer jeg at bage speltboller, hvor jeg tager lidt dej fra til en omgang chokoladeboller. Men denne gang ville jeg prøve at lave en opskrift, uden mel i. De blev meget vellykket, så nu vil jeg dele min opskrift med Jer, hvis I skulle få lyst til at afprøve dem.

De kan spises som en lækker snack på farten eller som de, med smør på.

Kan du sagtens tåle gluten, vil du måske prøve grove koldhævede chokoladeboller med mandler eller med surdej grove chokoladeboller med surdej. Du kan også finde mange flere opskrifter uden gluten her.

{ Nemme glutenfrie chokoladeboller, 8 boller }

3 æg
1 spsk HUSK
1 tsk. bagepulver
4 spsk. mandelmel
1 dl mandelmælk
2 spsk (glutenfrie) havregryn
1 spsk kokossukker
50g hakket mørk chokolade


Pisk æg med en gaffel og rør de resterende ingredienser i.

Beklæd en bageplade med bagepapir og form 8 små boller. Lad dem stå og hvile i 10 minutter, inden de bages.

Bages i en forvarmet ovn (varmluft) i 10 minutter ved 175 grader.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte søde kartofler med bønner og tomatsalsa