Små brunch bananpandekager

Sundere chokoladeboller

Den anden dag lavede jeg disse små chokoladeboller, som hverken indeholder gluten eller sukker. En gang imellem plejer jeg at bage speltboller, hvor jeg tager lidt dej fra til en omgang chokoladeboller. Men denne gang ville jeg prøve at lave en opskrift, uden mel i. De blev meget vellykket, så nu vil jeg dele min opskrift med dig.

For 8 små boller:

3 æg

1 spsk HUSK

1 tsk. bagepulver

4 spsk. mandelmel

1 dl mandelmælk

2 spsk (glutenfrie) havregryn

1 spsk SukrinGold

50g hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde:
Pisk æg med en gaffel og rør de resterende ingredienser i. Form 8 små boller og lad dem stå og hvile i 10 minutter. Derefter bages de i en forvarmet ovn (varmluft) i 10 minutter ved 175grader.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små brunch bananpandekager