Sunde og nemme bananpandekager med chiafrø

Små brunch bananpandekager

Jeg elsker weekendsmorgener og noget af det bedste er, når der er tid til at nyde dem. Bare tøffe rundt derhjemme og tage sig god tid til at vågne – dét elsker jeg. Og her kommer pandekagerne ind i billedet.

Jeg har netop lavet disse denne morgen, med kun tre ingredienser og så smager de godt. De er så nemme at lave også tager de ingen tid. Perfekte til en lille hyggebrunch i weekenden. De kan også være lækre som en lille eftermiddagssnack eller formiddags mellemmåltid.

Opskriften kommer her – til 7 små pandekager

1 moden banan

2 æg

1 dl havregryn (glutenfri hvis du ønsker)

evt. vanilje

kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

Alt blendes sammen med en stavblender eller i foodprocessor og steges ved middelvarme i kokosolien til de har fået en gylden farve.

Top med lige hvad du har lyst til. Jeg brugte denne sirup sammen med havtorn, som netop er i sæson lige nu. Det gav lidt af det søde fra siruppen sammen med det syrlige og lidt bitre fra havtorn. Velbekommen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde og nemme bananpandekager med chiafrø